Capital Solution – Refinansiering med sikkerhet i egen bolig

Capital solutions AS er et etablert finansforetak som jobber som meglere på kundens vegne ovenfor bankene. Dersom du har gjeld som smålån og kredittkort kan det være svært besparende å refinansiere denne gjelden i et større og mer gunstig lån. Hos Capital Solution kan du samle sammen ulike typer gjeld til et større lån. Eier du bolig kan vi refinansiere denne gjelden inn i boliglånet slik at du slipper de høye rentekostnadene. En refinansiering gir deg bedre oversikt over privatøkonomien, kutter ned på rentekostnadene og på den måten kan du spare et betydelig beløp hver måned.

Minstekrav for å søke hos Capital Solution:

  • Eier bolig
  • Minimum inntekt 300.000 kr
  • Mellom 20 – 66år

Renteeksempel: kr 2,000.000,- over 25år, effektiv rente 2,69%. Totalt 2,739,518,- kr.

Nominell rente fra 1,95% til 8%

Effektiv rente fra 2,02% til 8,30%

Dersom du har gjeld som smålån og kredittkort kan det være svært besparende å refinansiere denne gjelden i et større og mer gunstig lån. Hos Capital Solution kan du samle sammen ulike typer gjeld til et større lån. Eier du bolig kan vi refinansiere denne gjelden inn i boliglånet slik at du slipper de høye rentekostnadene.

En refinansiering gir deg bedre oversikt over privatøkonomien, kutter ned på rentekostnadene og på den måten kan du spare et betydelig beløp hver måned. Ta kontakt med oss så veileder vi deg gjennom prosessen, og finner de beste løsningene for dine behov.

Besøk Capital Solution her (annonse)