Sparing – Kron

Kron er en digital fondsrådgiver og et datterselskap av Formuesforvaltning med 18 års erfaring fra rådgivning, forvaltning og IT.

Skjulte kostnader, trege prosesser og dårlige brukeropplevelse. Det er tilbudet som møter de som søker råd når de skal investere sine sparepenger i dag. Derfor bestemte vi oss for å utfordre gigantene som tar hånd om folks penger. Dette kan gjøres bedre!

Vårt mål er å gi alle våre kunder, uavhengig av sparepengenes størrelse, tilgang til de samme rådene som tidligere kun var forbeholdt de rikeste. Gjennom en enkel, personlig og intelligent plattform som også tar hensyn til hver enkelt sparers behov og ønsker.

Synes du det er vanskelig å vite hva du bør gjøre med sparepengene? Du vet at det er smart å investere i fond, men aner ikke hvilke du bør velge? Hos Kron behøver du ikke velge. Fyll ut vår enkle spareplan så setter vi sammen en blanding av fond tilpasset deg og din situasjon. Hvis du har noen spesielle interesser så kan du velge temaer som Teknologi, Miljøbevisst, Likestilling eller Som Oljefondet. Eller kanskje Indeks, vårt nyeste tema, markedets billigste pakkeløsning av brede indeksfond til kun 0,28 %.

Skreddersydd spareplan

På et par minutter fyller du ut en skreddersydd spareplan slik at vi blir bedre kjent med deg. Her kan du også velge å overføre fond eller aksjesparekonto du har andre steder, så setter vi dine sparepenger i arbeid. Som kunde i Kron får du oppdateringer om hendelser som kan påvirke pengene dine underveis, enten i appen eller via nettsiden.

For å bli kunde hos Kron må man være myndig og norsk statsborger.

Minsteinnskudd er enten 10 000 kroner eller 1 000 kr i månedlig sparing.

Du får:

  • automatisk aksjesparekonto (ASK)
  • Individuell Pensjonssparing (IPS)
  • tilgang på rådgivere via chat eller epost
  • månedlig sparing eller enkelt innskudd
  • tilgang til eksklusive fond
  • løpende justering av investeringer
  • innovativ app
  • oppdatering på hva som skjer med din investering

Besøk Kron her.