Forbrukslån.com

forbrukslån.com formidler forbrukslån til privatpersoner, og samarbeider med flere norske banker, noe som gir muligheten til å gi brukerne en samlet oversikt over hvilke banker som kan tilby deg de beste betingelsene. Forbrukslån.com sine banker kan tilby lån fra 5 000 til 500 000 kr.

Renteeksempel: Nominell rente fra 5,99% til 21,95%. Effektiv rente fra 7,4% til 24,4%. Eksempel eff.rente 15,84%, 65 000, o/5 år, etabl.geb. 950,- Totalt: 92 334,-.

Forbrukslån.com eies og drives av STK Finans AS, og har mangeårig erfaring med refinansiering og formidling av forbrukslån. Du er i trygge hender hos dem og dette er antakelig den eneste tjenesten du trenger dersom du er på jakt etter refinansiering, og forbrukslån.

Med meget kjente og anerkjente samarabeidspartnere, er du sikret de beste tilbudene ved å bruke denne tjenesten. Husk at det er minimumskrav for å få oppfyllt søknaden.

Med et usikret lån står du fritt til å disponere pengene til hva du måtte ønske. Dette gjør forbrukslånet til et meget fleksibelt og anvendelig lån. Alle lånetilbud er selvsagt uforpliktende.

Når du sender inn en lånesøknad via Forbrukslån.com vil denne bli formidlet videre til samtlige banker, og de vil dermed konkurrere om deg som kunde. Dette vet naturligvis bankene, og det fører til at må komme med et så godt tilbud som mulig som er tilpasset dine behov.