Komplett Bank

Komplett Bank Forbrukslån
Komplett Bank Forbrukslån

Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet. De ble etablert i 2014 med konsesjon fra Finanstilsynet og er medlem av det norske banksikringsfodent. Komplett Bank har fokus på å tilby den mest fleksible forbrukskreditten i markedet, og arbeider hardt for at du som kunde skal være fornøyd. Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank har du en låneramme på inntil 500 000 kr som du kan disponere som du vil. Det eneste krav Komplett Bank stiller er at du holder deg innenfor rammen du får tildelt og at du minimum betaler renter og gebyr hver måned.
Dette, i kombinasjon med gunstig rente, gir deg markedets laveste månedsbeløp!

Besøk Komplett Bank nå! (annonse)

Fleksibelt Lån fra Komplett Bank

  • Lån inntil 500 000 kr uten sikkerhet
  • Markedets laveste månedsbeløp å betale
  • Betal ned lånet når du synes du har økonomi til det
  • Lån mer innenfor tildelt ramme når du ønsker
  • Disponer pengene som du selv vil

Forbrukslån, fritidslån, oppussingslån, lån til refinansiering, båtlån. Kjært barn har mange navn når våre konkurrenter skal navngi sine lån uten krav til sikkerhet. Vi samler alt dette under ett, kaller det for Fleksibelt Lån og bryr oss ikke videre med hvordan du velger å disponere pengene du låner.

Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank tildeles du en låneramme på inntil 400 000 kr uten å måtte stille sikkerhet. Hvor mye du får innvilget avgjøres basert på en kredittvurdering.
Besøk Komplett Bank nå! (annonse)
Fleksibelt Lån kan du betale ned akkurat når du kan og ønsker. På samme måte kan du ta ut mer penger når du ønsker og trenger det. Vårt krav er at du holder deg innenfor rammen du får tildelt og at du minimum betaler renter og gebyr hver måned. Samtidig anbefaler vi at du legger opp til en fornuftig nedbetalingsplan.

Vår gunstige rente, kombinert med fleksibelt krav til nedbetaling, gir deg markedets laveste månedsbeløp du må betale!
Utbetaling av lån på dagen

Få svar på hvor mye du kan låne umiddelbart hos Komplett Bank

Lån under 50 000 kr kan utbetales på dagen dersom avtalen signeres med BankID
Større lån utbetales straks etter at vi har verifisert lønnsslipp og selvangivelse

Komplett Bank vil behandle din søknad umiddelbart etter at vårt nettbaserte søknadsskjema er utfylt og sendt inn, eller ved at du har kontaktet vår kundeservice. Dersom søknaden blir godkjent, og du kan signere kredittavtalen elektronisk med BankID, kan utbetaling av lånet skje allerede samme dag.

Du ser av vårt søknadsskjema hvilke opplysninger som er nødvendige for å behandle søknaden. Dersom du søker om beløp som er større enn 50 000 kr vil vi i tillegg anmode om at du sender oss din siste lønnsslipp og selvangivelse for å dokumentere opplysningene du har gitt i søknaden.

Så snart vi har mottatt og verifisert din søknad, vil kredittavtalen være tilgjengelig for elektronisk signering. Når avtalen er signert, og eventuell tilleggsdokumentasjon er mottatt, kan vi utbetale lånet.

Refinansiering

  • Samle lån med kun én månedlig faktura
  • Gunstig rente sammenlignet med de fleste alternative smålån
  • Reduserte månedsgebyrer med kun én långiver

Besøk Komplett Bank nå! (annonse)
Dersom du allerede har gjeld forbundet med kredittkort, kjøpsfinansiering og/eller forbrukslån, kan det være både praktisk og lønnsomt å refinansiere disse med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank.

Et usikret lån har normalt lavere rente enn kredittkort. Dersom du i tillegg har lån hos flere långivere, vil dette alene medføre unødvendige gebyrer sammenlignet med å samle lånene i et Fleksibelt Lån. Komplett Bank tilbyr ikke bare det mest fleksible lånet, vi tilstreber også å være i fremste rekke når det gjelder gunstige renter og gebyrer.

Dersom du samler lån hos oss vil du kunne forholde deg til markedets laveste minimumsbeløp å betale per måned!

Låneeksempel:Nom 14,3% Eff 16,9% 65 000,- over 5 år. Kostnad: 29 333,- Totalt 94 333.-
Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.

 

Besøk Komplett Bank nå!
Fleksibelt Lån tilbys som en rammekreditt på mellom 10 000 kr og 500 000 kr. Etter at lånerammen er etablert, kan du selv avgjøre hvor mye som skal benyttes til en hver tid. Du belastes renter kun for den delen som er benyttet.

Lånebetingelser (låneramme og rente) settes individuelt basert på en vurdering av søkerens økonomiske situasjon og angitt ønske om størrelse på lånerammen. Lånerammen vil kunne økes over tid.

Fleksibelt Lån gir deg full frihet til å bestemme nedbetalingstid. Renter av enhver tids benyttede lånebeløp kapitaliseres månedlig.

Produktet reguleres av finansavtaleloven. Kostnader kan endres med 6 ukers varsel dersom de er i kundens disfavør.

Minstekrav til deg:

– Ingen betalingsanmerkning eller inkassogjeld
– Må ha fylt 20 år
– Norsk statsborger, utenlandsk statsborger må ha lignet til Norge

 

Besøk Komplett Bank nå! (annonse)

Leave a comment