Loan.no

Søk enkelt og få et godt tilbud på lånet ditt. Det tar bare et par minutter før du mottar et lånetilbud via e-post. Husk at det faktisk er gratis og uforpliktende å motta et lånetilbud.
LOAN.no’s sikre og krypterte forbindelse gjør lånesøknaden til en 100 % digital opplevelse. Du slipper problemet med telefoner, papirer og vanskelige spørsmål.
Så hva venter du på? Enklere blir det ikke.

  • Rente fra bare 6,99%
  • Lån 5 000 – 350 000 kr.
  • Få svar med en gang
  • Søk gratis og uforpliktende

På LOAN.no har vi forståelse for at økonomien noen ganger kan virke uoverskuelig – og følelsen av at alle pengene går til renter. Mange nordmenn har i dag lån og kredittkort med alt for høye renter. Vi kan hjelpe deg med å få kontroll over økonomien ved å refinansiere gjelden.

En vanlig måte å forbedre lånemulighetene på er å søke sammen med en nær venn eller et familiemedlem. Hvis dere er to personer som ønsker å ta opp et lån sammen, kan du søke med en medsøker. Dette innebærer at begge to er ansvarlige for lånet. Medsøkere er ofte par, familiemedlemmer, slektninger eller gode venner som søker sammen for å forbedre lånemulighetene sine. Dette er en fin måte å øke sjansen for å få lån på bedre vilkår.

Hvis du har mange lån og kreditter fra før, kan det lønne seg å samle disse lånene til ett større, billigere lån med lavere rente. Mange långivere gir deg også mulighet til å gjøre dette sammen med en medsøker.

Eksempelrente: Låneeksempel: 150 000 kr. o/6 år: Eff. rente 13,40%, Kostnad 64 361 kr. Totalt 214 361,-

Besøk Loan her (annonse)


Anbefalte forbrukslån:

Instabank
Vår omtale av Instabank
Søk nå!
Annonse
Sambla
Vår omtale av Sambla
Søk nå!
Annonse
Centum
Vår omtale av Centum
Søk nå!
Annonse

Anbefalte kredittkort:

re:member Kredittkort
Vår omtale av re:mbember
Søk nå!
Annonse
365Direkte MasterCard
Vår omtale av 365Direkte
Søk nå!
Annonse
Flexi Visa
Vår omtale av Flexi Visa
Søk nå!
Annonse