Loan.no

Søk enkelt og få et godt tilbud på lånet ditt. Det tar bare et par minutter før du mottar et lånetilbud via e-post. Husk at det faktisk er gratis og uforpliktende å motta et lånetilbud.
LOAN.no sin sikre og krypterte forbindelse gjør lånesøknaden til en 100 % digital opplevelse. Du slipper problemet med telefoner, papirer og vanskelige spørsmål.
Så hva venter du på? Enklere blir det ikke.

  • Rente fra bare 6,99%
  • Lån 5 000 – 350 000 kr.
  • Få svar med en gang
  • Søk gratis og uforpliktende

På LOAN.no har vi forståelse for at økonomien noen ganger kan virke uoverskuelig – og følelsen av at alle pengene går til renter. Mange nordmenn har i dag lån og kredittkort med alt for høye renter. Vi kan hjelpe deg med å få kontroll over økonomien ved å refinansiere gjelden.

En vanlig måte å forbedre lånemulighetene på er å søke sammen med en nær venn eller et familiemedlem. Hvis dere er to personer som ønsker å ta opp et lån sammen, kan du søke med en medsøker. Dette innebærer at begge to er ansvarlige for lånet. Medsøkere er ofte par, familiemedlemmer, slektninger eller gode venner som søker sammen for å forbedre lånemulighetene sine. Dette er en fin måte å øke sjansen for å få lån på bedre vilkår.

Hvis du har mange lån og kreditter fra før, kan det lønne seg å samle disse lånene til ett større, billigere lån med lavere rente. Mange långivere gir deg også mulighet til å gjøre dette sammen med en medsøker.

Låneeksempel: Eff. rente 16,6 %, 65 000 kr over 5år, etabl. gebyr 950,- Totalt: 93 730,-