Sambla

Om Sambla

Vi på Sambla hjelper deg med å få orden på din privatøkonomi og arbeider hardt for at du skal kunne få lavere kostnader på dine lån. Målet vårt er å være et transparent mellomledd mellom deg og bankene, med et stort fokus på kundeservice og individuell rådgivning.

Sambla ble grunnlagt i Sverige i 2014 og i dag er vi over 140 ansatte fordelt på hovedkontoret i Stockholm, Lund og Oslo. Under de første 2 årene var Sambla bare aktiv på det svenske markedet, men siden høsten 2016 finnes vi nå også på det norske markedet. Frem til nå har vi hjulpet mer enn 140 000 kunder med å forbedre sine vilkår på lån og kreditter, og vi får stadig gode tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot.

Sambla sine verdier bygger på transparens, forståelse og effektive løsninger for både kunder og samarbeidspartnere. Vi har et stort fokus på å rekruttere kompetente medarbeidere og holde et høyt kunnskapsnivå i selskapet. Alle våre økonomiske rådgivere gjennomgår tre måneder med grundig opplæring før de får mulighet til å hjelpe deg som kunde. Dette for at du som kunde skal føle deg trygg på at du mottar de beste rådene og får rett svar på alle dine spørsmål.

Vi har en egen it-avdeling som har bygget opp systemet vi jobber i, og vi har lagt ned mye ressurser for at systemet skal oppfylle alle sikkerhetsnivåer. Du som kunde kan derfor føle deg trygg på at dine opplysninger blir trygt behandlet og ivaretatt. Systemet er moderne og bidrar til en rask og enkel prosess frem til utbetalt lån. Det skal fremfor alt være lett for deg som kunde å sammenligne bankene med Sambla!

Hvordan hjelper vi deg?

Som kunde hos oss hjelper vi deg gjennom hele låneprosessen. Sammen med deg finner vi gode og langsiktige løsninger for din privatøkonomi. Det finnes flere gode grunner til å anvende Sambla som låneformidler.

Ved å samle dine lån og kreditter til et og samme lån vil din kredittverdighet kunne styrkes
Svar fra flere banker og kredittgivere
Sambla forhandler med långiverne for deg og gir deg mulighet til å få en enda lavere rente
Du får en større forståelse og innsikt i markedet
En søknad er alltid kostnadsfri og aldri bindende
Personlig og individuell rådgivning som du kan kontakte ved behov

I en samtale med en av våre rådgivere går vi igjennom din inntekt, dine lån og forsikringer og øvrige kostnader. Dette for å danne oss et helhetlig og realistisk bilde av din privatøkonomi. Deretter innhenter vi bud fra våre banker og långivere basert på den informasjonen vi har mottatt fra deg tidligere. I samråd med deg går vi igjennom bankenes tilbud og forsøker å skreddersy et lån som passer deg og din økonomiske situasjon best.

Våre vilkår:

  • 20 – 70 år
  • Ingen betalingsanmerkninger eller inkasso krav
  • Over 12500 kr i månedsinntekt
  • Beløp mellom 25.000 – 500.000

Sambla tilbyr også en Trygghetsforsikring som vi har tatt fram i samarbeid med Gjensidige Forsikring. Dersom sykdom, ufrivillig arbeidsløshet eller behov for omsorg for nærstående skulle hindre deg fra å arbeide kan du med Trygghetsforsikringen motta månedlig erstatning for tapt arbeidsinntekt i opptil 1 år. Sambla Trygghetsforsikring er tatt fram for gi deg økonomisk trygghet dersom noe uforutsett skulle inntreffe.

RENTEEKSEMPEL:

Renten er flytende og fastsettes individuelt. For ett annuitetslån på 100 000 kr med 9 års løpetid, nominell rente 9,50 % og 0 kr i etablerings-/termingebyr, blir den effektive renten 9,92 %. Totalkostnad: 149 141 kr. Månedskostnad: 1 381 kr fordelt på 108 nedbetalinger.

Besøk Sambla her (annonse)


Anbefalte forbrukslån:

Instabank
Vår omtale av Instabank
Søk nå!
Annonse
Sambla
Vår omtale av Sambla
Søk nå!
Annonse
Centum
Vår omtale av Centum
Søk nå!
Annonse

Anbefalte kredittkort:

re:member Kredittkort
Vår omtale av re:mbember
Søk nå!
Annonse
365Direkte MasterCard
Vår omtale av 365Direkte
Søk nå!
Annonse
Flexi Visa
Vår omtale av Flexi Visa
Søk nå!
Annonse