Scandibanker

ScandiBanker matcher en lånesøknad opp mot flere forskjellige banker, så man får en oversikt over hvilke lån som finnes, og hvilke som passer best for den enkeltes økonomiske situasjon. Ved å få flere lånetilbud i motsetning til kun et enkelt, kan terskelen for å få lån oppleves lavere.

ScandiBank kjører duplettsjekk hver 30 dag, i motsetning til mange andre kampanjer som gjør det hver 3. måned. Det betyr at et nytt lead kan genereres fra samme kunde kun 30 dager etter siste søknad!

For å bli godkjent søker, må kunden:

  • Være mellom 20 og 75 år gammel
  • Ikke være arbeidsledig eller student
  • Ikke ha betalingsanmerkninger
  • Ha en månedslønn på 11 900 NOK eller mer
  • Ikke ha søkt de siste 30 dagene
  • Ikke oppgi åpenbart falsk informasjon (eks: Donald Duck)

 

Priseksempel på lån: med et lån på 65.000 kr. og tilbakebetalingstid på 5 år, er det månedlige avdraget 1.562 kr. I tillegg kommer ekstra månedsgebyr på 45 kr. i faktureringsgebyr og 950 kr. i etableringsgebyr. Den totale kostnaden for lånet er da 93.730 kr. Den nominelle renten er 13,49 % og den reelle årlige renten er 14,9%. Lånegiverne gjør et lånetilbud basert på et kundespesifikt estimat. Den faktiske årlige rentesatsen som tilbys varierer vanligvis mellom minst 9,2 % og maksimalt 33,3%. Låneperioden som tilbys varierer mellom 1-15 år. Lånebeløpene som tilbys er mellom 10.000 kr. – 500.000 kr.

Besøk Scandibanker her. (annonse)


Anbefalte forbrukslån:

Instabank
Vår omtale av Instabank
Søk nå!
Annonse
Sambla
Vår omtale av Sambla
Søk nå!
Annonse
Centum
Vår omtale av Centum
Søk nå!
Annonse

Anbefalte kredittkort:

re:member Kredittkort
Vår omtale av re:mbember
Søk nå!
Annonse
365Direkte MasterCard
Vår omtale av 365Direkte
Søk nå!
Annonse
Flexi Visa
Vår omtale av Flexi Visa
Søk nå!
Annonse