Vende finans

Vende Finans er en finansagent som formidler lån, med vekt på forbrukslån og refinansiering. Gjennom vår låneformidling tilbyr vi i Vende Finans våre kunder gratis veiledning for å finne frem til en god og tilpasset låne- og finansieringsløsning, i samarbeid med ledende nordiske banker.

Vende Finans formidler lån med rente fra 5,99%. Opp til 15 års nedbetalingstid.

Renteeksempel: 65.000 over 5 år med nominell rente 10,49% og etableringsgebyr kr 950, termingebyr kr 0, gir effektiv rente 11,71%. Kostnad kr. 20.034, totalt kr 85.034.

Vende Finans gjør det enkelt for deg å få så lav rente som mulig ved å sammenligne tilbud fra mange ulike banker. Beste rentetilbud hos våre samarbeidsbanker er p.t. fra nom. 5,99%.

Det eneste du må gjøre er å fylle inn ønsket lånebeløp og noen enkle personopplysninger. Vi sender søknaden din ut på anbud til et utvalg av norske banker. Du vil deretter motta uforpliktende tilbud fra et antall banker og velger det lånetilbudet som passer best for deg. Dette sparer deg for mye tid og frustrasjon med å lete etter lånetilbud og gjenta opplysningene dine gang på gang for bankene. Du vil motta tilbudene etter kort tid.

Du velger selv det tilbudet som passer best for deg og dine behov.

Besøk Vende finans her (annonse)


Anbefalte forbrukslån:

Instabank
Vår omtale av Instabank
Søk nå!
Annonse
Sambla
Vår omtale av Sambla
Søk nå!
Annonse
Centum
Vår omtale av Centum
Søk nå!
Annonse

Anbefalte kredittkort:

re:member Kredittkort
Vår omtale av re:mbember
Søk nå!
Annonse
365Direkte MasterCard
Vår omtale av 365Direkte
Søk nå!
Annonse
Flexi Visa
Vår omtale av Flexi Visa
Søk nå!
Annonse