Webfinance

WebFinance sine finansielle samarbeidspartnere formidler refinansiering av smålån og forbrukslån.

Tjenesten er gratis og uforpliktende.

Du får mange fordeler ved å være registrert hos Webfinance AS, men du kan når som helst avregistrere deg. Når du fyller ut skjemaet på vår nettside, skjer det to ting: Du legger inn en uforpliktende søknad om lån og vil motta info om finanstjenester, og du får tilgang til brukeravtalen, som eies av F24 Media AS.

Som medlem av brukeravtalen vår mottar du blant annet informasjon om nye finanstjenester, råd om hvordan du øker lånemulighetene dine og guider og tips om smart hverdagsøkonomi.

Webfinance er en gratis tjeneste som er utviklet for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne de beste finanstilbudene. Bak tjenesten står Leads Nordic AS – et selskap med solid bakgrunn innen finans, samt mange års erfaring i å vurdere, sammenligne og forhandle lånetilbud.
Målet vårt er å bidra til en bedre hverdagsøkonomi, både gjennom å finne de beste lånevilkårene for hver enkelt søker og gjennom å formidle nyttig informasjon og gi relevante råd og tilbud.

Så langt har allerede 400 000 privatpersoner benyttet seg av tilbudet vårt.

For å søke online hos WebFinance må du:

  • Være lignet/skattet til Norge i over 3 år
  • Ikke ha betalingsanmerkninger
  • Årsinntekt på minimum 120 000 kroner
  • Være minst 18 år gammel

Renteeksempel

Kredittramme: kr 5 000 – 500 000
Nominell rente: 6,9% – 26% p.a.
Effektiv rente*: 15,3% p.a.
Etableringsomkostning: kr 290 – 1 090
Nedbetalingstid: 1-15 år

Nominell rente er avhengig av kredittbeløp og din økonomiske situasjon. Etableringsomkostning fastsettes utfra kredittbeløp.

* Beregningen baseres på kr 65 000 i benyttet kreditt, nedbetaling over 5 år, nominell rente 13% og etableringsomkostning kr 690 som gir en total kredittkostnad på kr 91 425.

Besøk Webfinance her (annonse)