Bank Norwegian Kredittkort

Bank Norwegian

Bank Norwegian er et kredittkort for deg som er ute og reiser, og det er ett av markedets beste kredittkort. Kortet fungerer også som et fordelskort for Norwegian, og du kan spare opptil 20 % når du bruker det. Kortet tilbyr en del reisegoder, 100 000 kroner i kreditt, inntil 45 dager med gratis kreditt og den enkleste utgaven har ingen årsavgift.

Navn Grense Eksempel Søk
Bank Norwegian Visa 100 000,- 15000,- /12mnd
Eff.rente: 23,1%
Totalt: 16764,-
Søk!

Fordelsprogrammet Cashpoint hos Bank Norwegian

Cashpoint er storsatsingen til Bank Norwegian, og fokuset er på reise med fly. Du tjener cashpoint gjennom kjøp av fullfleksbilletter utenlandsreiser, hvor du får 20 % av prisen. Med lavprisbilletter til utlandet får du 5 % av prisen tilbake i cashpoint. Ved andre kjøp får du 1 % av prisen tilbake i cashpoint. Unntakene for dette er reiser innenlandsreiser eller flyturer til New York og Bangkok. Andre kjøp kan være alt fra klær til elektronikk til kioskvarer. Når du har spart opp nok cashpoint, kan du betale hele eller deler flyturen din med dem. Du kan selv velge når og hvor du vil reise. Ett cashpoint er verdt en krone.

Andre fordeler med Bank Norwegian kredittkort

I tillegg til Cashpoint, har Bank Norwegian en rekke andre fordeler som fokuserer på reise.

Reise- og avbestillingsforsikring

Om du betaler mer enn 50% av transportkostnadene med kortet, blir du dekket av en meget god reiseforsikring. Denne inkluderer også en avbestillingsforsikring, og den dekker kortinnehaver, ektefelle/samboer, og barn under 21 år.

Forsikring mot tapt avgang

Dersom du reiser med Norwegian og det flyet er så forsinket at du ikke rekker en videre forbindelse, vil Bank Norwegian dekke dokumenterte ekstrautgifter til nye biletter inntil 5000 kroner, og inntil 20 000 kroner per familie.

Valgfrie forsikringer

Bank Norwegian har også noen valgfrie forsikringer som må bestilles. Noen av disse kan gjøre at du må betale årsavgift.

Betalingsforsikring med sletting av saldo

Denne valgfrie forsikringen hjelper deg om du skulle bli 100% arbeidsledig/permittert eller sykemeldt, og vil dekke 7% av din saldo etter 30 dager. Dersom du fortsatt er arbeidsledig/permittert eller sykemeldt etter ett halvt år, vil gjelden din bli slettet med et beløp tilsvarende gjennomsnittet av saldo de siste tre månedene før hendelsen. Maksimal betaling er opptil 50 000 kroner.

Helårs reiseforsikring

Gjennom Bank Norwegian kredittkort får du også 10% rabatt på helårs reiseforsikring hos Travel Guard, som er en av markedets billigste.

Id-tyveriforsikring

Om uvedkommende får tak i dine personlige opplysninger kan de misbruke din identitet til å søke om lån, åpne bankkonto og få kredittkort. Id-tyveriforsikring sikrer deg hjelp i oppryddningsprosessen, og andre kostnader som juridisk hjelp om det måtte være nødvendig. Denne valgfrie tjenesten koster 149 kroner per år.

Egenandelsforsikring for leiebil

Leier du en leiebil og den blir stjålet eller skadet er det ofte store egenandelsbeløp du som kunde må betale. Med denne forsikringen er du forsikret mot disse egenandelene. Denne koster deg 249 kroner i året.

Navn Grense Eksempel Søk
Bank Norwegian Visa 100 000,- 15 000,- /12mnd
Eff.rente: 23,1%
Totalt: 16 763,-
Søk!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *