Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa Kredittkort
Gebyrfri Visa Kredittkort

Gebyrfri Visa lever opp til navnet sitt, og de har ingen gebyrer på uttak i minibank eller ved varekjøp. Det er heller ingen årsavgift eller fakturagebyr. Du får også opptil 100 000 kroner i kredittgrense, 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og reise- og avbestillingsforsikring er inkludert.

Navn Grense Eksempel Søk
Gebyrfri Visa 100.000,- 15000,- /12mnd
Eff.rente: 23,4%
Totalt: 16780,-
Søk!

Fordelsprogrammet Kickback

Kickback er et fordelsprogram hos Gebyrfri Visa som gir deg penger tilbake etter kjøp i en av de over 200 tilknyttede nettbutikkene. Prisen er den samme, men du vil i etterkant få et kickback på kjøpet ditt, som automatisk godskrives på din kortkonto.

Forsikringer og andre tjenester med Gebyrfri Visa

Det er en del tjenester og rabatter inkuldert i Gebyrfri Visa.

Reise- og avbestillingsforsikring

Dersom du betaler mer enn 50% av reisen med vårt kort, har du en reiseforsikring som gjelder for deg og inntil tre medreisende.

Hotellrabatter

Med Gebyrfri Visa får du hotellrabatter på overnatting i Skandinavia. Tilbudet gjelder på Comfort Hotel i Norge og Sverige, samt Clarion Collection i hele Skandinavia. Rabatten er på 10% og forutsetter at du betaler hele beløpet i skranken på hotellet ved utsjekking.

Kontofon

Om du ønsker, kan du ringe kontofonen og sjekke de siste transaksjonene, utestående saldo, disponibel kreditt og minstebeløp å betale inneværende måned.

Mobilbank

Om du har mobilbank tilknyttet Gebyrfri Visa kan du betale regninger med KID eller med melding, overføre penger til bankkonto, se siste bevegelser på kortet og detaljer på transaksjoner, se kortdetaljer som disponibelt beløp, bokført saldo, kredittgrense m.m, og se informasjon om tidligere fakturaer.

 

Renteeksempel:
eff.rente 23,4 %, 15.000,- o/12 mnd. Kostnad: 1.780. Totalt 16.780