Manchester United Visa

Manchester United Visa Kredittkort
Manchester United Visa Kredittkort

Dette kredittkortet, Manchester United Visa, er det ultimate kredittkortet for en hver Manchester United-supporter! Kortet har ingen årsgebyr, og en kredittgrense på inntil 50 000 kroner som senere kan dobles til 100 000 kroner. Kortet tilbyr også 50 dager rentefri betalingsutsettelse. Kortet har etableringsgebyr på 99 kroner.

Navn Grense Eksempel Søk
Manchester United Visa 100.000,- 35000,- /12mnd
Eff.rente: 24,6%
Totalt: 39349,-
Søk!

Supporter-fordeler med Manchester United Visa

Manchester United Visa har flere fordeler, hvorav de aller fleste er tilknyttet reise eller klubben selv.

Reise- og Avbestillingsforsikring

Dersom du betaler minst 50% av transportkostnadene med Manchester United Visa vil du få en reise- og avbestillingsforsikring. Denne gjelder for deg og inntil 3 medreisende.

Ticket Hotline

Alle Manchester United Visa-kortholdere kan søke om å bli med i en egen unik trekning av biletter gjennom sesongen. Du blir også satt i kontakt med et kundeserviceteam i Manchester hvor du kan få svar på dine spørsmål som omhandler billetter eller besøk til Old Trafford. All kundehjelp vil foregå på engelsk.

United Direct

United Direct er Manchester Uniteds egen nettbutikk, og du får 10% rabatt i denne om du betaler med Manchester United Visa-kortet ditt. Rabatten blir automatisk trukket fra totalprisen.

På Old Trafford

Om du besøker de røde djevlene, vil du med Manchester United Visa kunne dra nytte av en god del rabatter på stadionsområdet. Du vil blandt annet få 10% rabatt på Megastore, hvor du kan handle utstyr og souvernirer. Du vil også få 10% rabatt på Red Café, og 20% rabatt på stadion og museumturer på Old Trafford.

Kickback

Manchester United Visa er et kort levert av Santander, og du får derfor tilgang til fordelen Kickback. Denne gjør at du penger tilbake om du handler i en av de over 200 tilknyttede nettbutikkene. Prisen forblir den samme men i etterkant vil du få et kickback på ditt kjøp, som godskrives automatisk din Santander kortkonto.

Medlemskap i supporterklubben

Med Manchester United Visa kan du få 10% rabatt på medlemskontigenten til den offisielle Manchester United supporterklubben.

Andre rabatter

I tillegg til dette får du 10% rabatt på overnattinger på Comfort Hotel i Sverige og Norge. Du får også 10% rabatt på overnattinger hos Clarion Connection over hele Skandinavia. Bege forutsetter at du betaler med ditt Manchester United Visa over skranken. På baresko.no får du 20% rabatt om du betaler med ditt kredittkort og bruker den tilhørende rabattkoden.

 

Renteeksempel: eff.rente 24,6 %, 35.000,- o/12 mnd. Kostnad: 4.349. Totalt 39.349

Leave a comment