re:member kredittkort

Re:member Kredittkort

Re:member Kredittkort

Kredittkortet til re:member er et markedsledende kredittkort, med mange fordeler du ikke ville hatt med andre kort. Med det kan vi nevne blant annet forsikring, opptil 52 dager med rentefri kreditt på 150 000 kroner, reise- og avbestillingsforsikring, og best av alt, ingen årspris på kredittkortet!

NavnGrenseEksempelSøk
re:member MasterCard150.000,-15000,- /12mnd
Eff.rente: 25,4%
Totalt: 16466,-
Søk!

Fordelsprogrammet Remember Reward

Med fordelsprogrammet remember reward får du opptil 25% på flere store norske nettbutikker, inkludert, men ikke begrenset til: Ink Club, Foto Knudsen, Net on net, Platekompaniet, CDON og Apple Store.

Med dette fordelsprogrammet, er det også en rekke rabatter for deg som er ute på reisefot, med rabatter både på leiebil, reise- og avbestillingsforsikring ved betaling av minst 50% av reisen med kredittkortet, billettforsikring, 10% rabatt på en rekke resturanter, og mye, mye mer!

Forsikringer hos re:member

Kortet har også en rekke forsikringer i tillegg til de reiserelaterte, der vi kan nevne:

Betalingsforsikring hos re:member

Med betalingsforsikringen fra remember, er du sikret økonomisk trygghet dersom noe uforutsett skulle skje. Forsikringen dekker alt fra arbeidsledighet til trygghet, og prises til 0.6% av din utestående saldo på kredittkortet.

Ransforsikring

Ved uttak i minibank, dekker remember kredittkort opptil 10 000 kroner, dersom noe skulle skje. Dersom du under ranet blir skadet, dekker re:member også opptil 10 000 av sykehusregningen.

Egenandelforsikring ved bilutleie

Ved leie av bil, kan det hende at du havner i et uhell med bilen, eller bilen skulle bli stjålet. Da er denne forsikringen veldig grei å ha. re:member dekker egenandelen med inntil 10 000 per skade, og maksimalt 20 000 per år.
For alle utbetalinger benytter re:member selskapet Crewford & Company, som er verdenskjent, og et ledende selskap innenfor hva de driver med.

Gebyrfritt varekjøp

Med dette kredittkortet har du selv mulighet til å velge mellom MasterCard og VISA, og alle varekjøp, både i Norge og utlandet er gebyrfri.

NavnGrenseEksempelSøk
re:member MasterCard50.000,-15000,- /12mnd
Eff.rente: 25,4%
Totalt: 16466,-
Søk!