Santander Red Card

Santander Red er kortet for den uforutsigbare. Visa-kortet har ett av markedets beste kredittkortrenter, og tilbyr en grense på opptil 100 000 kroner, gebyrfrie varekjøp over hele verden, inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og ingen årsgebyr!

Fleksibilitet med Santander Red Card

Santander Red gir deg større handlefrihet i hverdagen, med fleksibel tilbakebetaling. Du kan betale hele summen med en gang, eller utsette deler av summen med en gunstig rente på 17.1%.

Andre tjenester

Santander Red har hovedfokuset på fleksibilitet og lavere rente, men kortet har også bonuser som er felles med andre Santander-kort.

Hotellrabatter

Med Gebyrfri Visa får du hotellrabatter på overnatting i Skandinavia. Tilbudet gjelder på Comfort Hotel i Norge og Sverige, samt Clarion Collection i hele Skandinavia. Rabatten er på 10% og forutsetter at du betaler hele beløpet i skranken på hotellet ved utsjekking.

Kontofon

Om du ønsker, kan du ringe kontofonen og sjekke de siste transaksjonene, utestående saldo, disponibel kreditt og minstebeløp å betale inneværende måned.

Mobilbank

Om du har mobilbank tilknyttet Santander kan du betale regninger med KID eller med melding, overføre penger til bankkonto, se siste bevegelser på kortet og detaljer på transaksjoner, se kortdetaljer som disponibelt beløp, bokført saldo, kredittgrense m.m, og se informasjon om tidligere fakturaer.

Fordeler med Santander Red:

– Lav kredittkort rente
– Opptil 100 000 kr i kredittgrense
– Inntil 50 dagers betalingsutsettelse
– Tilbud og rabatter
– Nettsaldo på Min Side
– Kontofon & Mobilbank
– Betale regning /overføre til annen bankkonto
– Hente PIN på nett
– 24/7 sperretjeneste
– Nødkort og nødkontanter

Renteeksempel:

Eff.rente 17,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 323. Totalt kr 16 323.

Leave a comment