Santander Red Card

Santander Red er kortet for den uforutsigbare. Visa-kortet har ett av markedets beste kredittkortrenter, og tilbyr en grense på opptil 100 000 kroner, gebyrfrie varekjøp over hele verden, inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og ingen årsgebyr!

Navn Grense Eksempel Søk
Santander Red Card 100.000,- 15000,- /12mnd
Eff.rente: 17,1%
Totalt: 16323,-
Søk!

Fleksibilitet med Santander Red Card

Santander Red gir deg større handlefrihet i hverdagen, med fleksibel tilbakebetaling. Du kan betale hele summen med en gang, eller utsette deler av summen med en gunstig rente på 17.1%.

Andre tjenester

Santander Red har hovedfokuset på fleksibilitet og lavere rente, men kortet har også bonuser som er felles med andre Santander-kort.

Fordelsprogrammet Kickback

Kickback er et fordelsprogram som gir deg penger tilbake etter kjøp i en av de over 200 tilknyttede nettbutikkene. Prisen er den samme, men du vil i etterkant få et kickback på kjøpet ditt, som automatisk godskrives på din kortkonto.

Hotellrabatter

Med Gebyrfri Visa får du hotellrabatter på overnatting i Skandinavia. Tilbudet gjelder på Comfort Hotel i Norge og Sverige, samt Clarion Collection i hele Skandinavia. Rabatten er på 10% og forutsetter at du betaler hele beløpet i skranken på hotellet ved utsjekking.

Navn Grense Eksempel Søk
Santander Red Card 50.000,- 15000,- /12mnd
Eff.rente: 17,1%
Totalt: 16323,-
Søk!

Skorabatter

På baresko.no får du rabatt på 20% om du betaler med Santander Red og den tilhørende rabattkoden. Denne kan ikke kombineres ved salg.

Kontofon

Om du ønsker, kan du ringe kontofonen og sjekke de siste transaksjonene, utestående saldo, disponibel kreditt og minstebeløp å betale inneværende måned.

Mobilbank

Om du har mobilbank tilknyttet Santander kan du betale regninger med KID eller med melding, overføre penger til bankkonto, se siste bevegelser på kortet og detaljer på transaksjoner, se kortdetaljer som disponibelt beløp, bokført saldo, kredittgrense m.m, og se informasjon om tidligere fakturaer.


Anbefalte forbrukslån:

Instabank
Vår omtale av Instabank
Søk nå!
Annonse
Sambla
Vår omtale av Sambla
Søk nå!
Annonse
Centum
Vår omtale av Centum
Søk nå!
Annonse

Anbefalte kredittkort:

re:member Kredittkort
Vår omtale av re:mbember
Søk nå!
Annonse
365Direkte MasterCard
Vår omtale av 365Direkte
Søk nå!
Annonse
Flexi Visa
Vår omtale av Flexi Visa
Søk nå!
Annonse