Hvordan gjøre forbrukslån ditt billigere

Med forbrukslån får du tilgang til penger raskt uten mange spørsmål. De kan virkelig hjelpe deg med å komme deg ut av trøbbel. Allikevel er det riktignok en del kostnader forbundet med et forbrukslån, og det er disse kostnadene vi skal hjelpe deg med å få ned ved hjelp av enkle triks.

Sammenlign forbrukslån

Det finnes tusenvis av banker som tilbyr forbrukslån, og de vil bokstavelig talt kjempe om oppmerksomheten. For å få kunder er de nødt til å senke renten, noe som gjør at forbrukslån per dags dato er billigere enn på veldig mange år. Jo flere banker, desto billigere lån – slik fungerer et hvert marked.

Men du skal ikke bare se på renten når du bestemmer deg for hvilket lån du skal velge. Det er faktisk også en del andre kostnader forbundet med et forbrukslån.

Avgifter

Bankene krever ofte et fast engangsbeløp hver gang man tar opp forbrukslån. Ofte ligger dette på rundt 250 kroner. Hvis du da tar opp et større lån, så vil denne kostnaden bli mindre i form av helheten på lånet.

Allikevel anbefaler vi sjelden å ta opp mer lån enn hva du trenger, men det kan være en god måte å spare penger på.

Raskere Nedbetaling

Jo raskere du kan betale tilbake lånet, jo billigere blir det. Vi anbefaler å betale ned forbrukslånet så kjapt du overhodet klarer da renten ofte er belastet på daglig basis.

Hvis du plutselig vinner i Lotto eller på noen andre måter får en bedret finansiell situasjon, så bør du informere bankene om dette. I dette tilfellet kan det være snakk om renterabatt.

Samlet sett er det best hvis du bruker alle disse metodene for å få et billigere forbrukslån. Hvis du minimerer kostnadene, så vil et slikt lån ikke være av den helt ille sorten allikevel.

[table “2” not found /]

Anbefalte forbrukslån:

Sambla
Vår omtale av Sambla

Eksempel:
65 000 kr. o/5 år
Eff. rente 9,92%.
Kostnad: 16 903 kr.
Totalt 81 902 kr.

Søk nå!
Annonse
Instabank
Vår omtale av Instabank

Eksempel:
Eff. rente: 15,29 %
kr 65 000/5 år
Kostnad: 26 739,-
Totalt: 91 739,-

Søk nå!
Annonse

Anbefalte kredittkort:

Flexi Visa
Vår omtale av Flexi Visa

Eksempel:
Eff.rente 24,6 %,
kr 35 000 o/12 mnd.
Kostnad kr 4 349.
Totalt kr 39 349.

Søk nå!
Annonse
365Direkte MasterCard
Vår omtale av 365Direkte

Eksempel:
15 000,- /12 md.
Eff. rente: 25,53%
Totalt: 16 929,-

Søk nå!
Annonse