Lån penger på dagen

Lån penger på dagen

I dagens samfunn er det slik at veldig mange mennesker har ofte et veldig stort behov for å få penger kjapt. Med det tempoet verden beveges i vil man hele tiden være nødt til å ha mulighet for finansiering i alle mulige situasjoner, noe som gjør at bankene har tilpasset seg dette – og er villig til å levere lån på dagen.

Med “lån på dagen” menes det at man får pengene samme dag som man søker om lån. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det er faktisk mulig å få penger så kjapt i dagens samfunn. Grunnen er at bankene har effektivisert behandlingstiden på lån med mange hundre prosent.

Hva skal man være opptatt av når man søker lån på dagen?

Det nordmenn selvfølgelig er opptatt av er:

1. Trygghet.

At banken er velkjent og etablert på det norske markedet.

2. Kredittrammen.

Hvor mye man kan få lov til å betale. De aller fleste private lån (les: forbrukslån) pleier å ha en grense på rundt 400 000,- norske kroner. Og det er jo ikke alltid man trenger såpass mye penger.

3. Lav rente.

At man slipper å betale en hel del ekstrakostnader når man skal låne penger er selvfølgelig også viktig. Den effektive renten forteller veldig mye om hvor mye lånet kommer til å koste deg ut over lånesummen.

Men vi anbefaler at folk tenker seg nøye om før de tar et lån på dagen – da man rett og slett er nødt til å vite at man kan betale ned de pengene man har lånt. Ingenting misliker en bank mer enn de som tar opp en haug med lån uten å ha mulighet for å betale tilbake kun fordi man har vært lat og brukt penger man ikke har fremfor penger man har.

Sammenlikne forbrukslån

Det er naturligvis forbrukslån som er den lånetypen hvor pengene vil dukke opp på konto så kjapt som mulig. Her har vi en oversikt over hvilke banker som kan tilby denne type lån og gi deg finansiering kjapt.

[table “2” not found /]

Anbefalte forbrukslån:

Sambla
Vår omtale av Sambla

Eksempel:
65 000 kr. o/5 år
Eff. rente 9,92%.
Kostnad: 16 903 kr.
Totalt 81 902 kr.

Søk nå!
Annonse
Instabank
Vår omtale av Instabank

Eksempel:
Eff. rente: 15,29 %
kr 65 000/5 år
Kostnad: 26 739,-
Totalt: 91 739,-

Søk nå!
Annonse

Anbefalte kredittkort:

Flexi Visa
Vår omtale av Flexi Visa

Eksempel:
Eff.rente 24,6 %,
kr 35 000 o/12 mnd.
Kostnad kr 4 349.
Totalt kr 39 349.

Søk nå!
Annonse
365Direkte MasterCard
Vår omtale av 365Direkte

Eksempel:
15 000,- /12 md.
Eff. rente: 25,53%
Totalt: 16 929,-

Søk nå!
Annonse