365 Mastercard

365 Mastercard utstedes av Fokus Bank og er et av de aller beste kredittkortene i Norge per dags dato. 365 Mastercard har vunnet flere tester de siste årene – blant annet har Dine Penger kåret dette kortet til det beste for “Disiplinerte brukere” hele 6 ganger. Dette er altså det desidert beste Mastercardet for de med ordnet økonomi, altså de som betaler alle regninger før forfall.

Ettersom du ikke betaler en krone i verken avgifter eller renter om du har dette kortet, tjener du faktisk penger på å bruke det: 365Privat Mastercard gir deg 3.65% cashback på alt du handler av drivstoff, sko og klær, opp til 2000 kroner. Videre får du kreditt på opptil 50.000 kroner og 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er med andre ord lett å unngå renten.

Steder du får Cashback, altså 3.65% tilbakebetaling på alt du handler, er blant andre YX, Shell, Esso, Statoil, Dressmann, H&M, VIC, Cubus og alle skobutikkene i verden. Ja, du leste riktig.
Det du tjener opp i Cashback blir automatisk satt tilbake på kortkontoen din, og reduserer dermed utestående sum.

Du behøver ikke å bli kunde i Fokus Bank for å kunne få innvilget søknad på dette kortet.

Søk her

Fordeler

3.65% Cashback: Betal med 365 på hvilken som helst bensinstasjon, kles- og skobutikk, og du vil få 3.65% av beløpet satt tilbake på konto rundt den 15 i hver måned. Det eneste kravet er at du handler i en butikk som er registrert i Mastercard sitt system.

Om du bruker dette kortet som betalingsmiddel i hvilken som helst skobutikk, bensinstasjon og klesbutikk, får du 3.65% av beløpet satt tilbake på konto rundt den 15 i hver måned. Det er kun ett krav, og det er at butikken du handler i er registrert i Mastercard sitt system. Noen av butikken som inngår i dette er Cubus, VIC, Dressmann, H&M, Shell, Esso, Statoil, YX og mange andre.

Videre får man avslag på reiseforsikring, rabattavtaler med Rica-hotellene, reisetilbud med DTF og parkeringsavtaler.

Kredittgrense
Inntil 50.000 kroner

Bonuser
3,65% Cashback på drivstoff, klær og sko
Rentefri periode
45 dager
Avgifter og gebyrer
Årsavgift: kr 0
Faktura: kr 0
Betaling i terminal: kr 0
Minibank inn- og utland: kr 35 + 1.5%
Uttak skranke annen bank, inn- og utland: kr 75 + 1.5%
Nytt kort: kr 850
Nødkontanter: kr 850
Valutapåslag Europa: 1,75%
Valutapåslag utenfor Europa: 2%

Eksempel
Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929
Betingelser

Søkeren må ha fylt 21 år og ha minimum 140.000 kroner i årsinntekt. Søker kan dessuten ikke ha innkassosaker eller betalingsanmerkninger registrert de tre siste årene.

Bestill nå!

Leave a comment