365 Privat Mastercard

365 Privat Mastercard blir utstedt av Fokus bank og er det beste kreditt- og bensinkortet som er tilgjengelig i Norge. Siden 2007 har dette kortet blitt kåret til best i test hele 9 ganger, og det er ikke uten videre: 365 Mastercard gir deg kreditt på opptil 50.000 kroner, 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og rabatt på drivstoff, klær og sko. Ved riktig bruk kan du gjøre særdeles gode kjøp på en hel rekke varer.

365 Privat Mastercard gir Cashback på 3.65% hver gang du handler hos Esso, YX, Shell, Statoil, Dressmann, H&M, Cubus, VIC og alle skobutikkene i verden. Cashback vil si at du får 3.65% tilbakebetaling på alt du har kjøpt på disse stedene. Pengene blir satt inn på kortet ditt i midten av måneden og reduserer utestående saldo.
Denne prosenten gjelder for øvrig ikke bare i disse butikkene her i landet, men hvor som helst verden over.

Dine Penger har kåret dette kortet til det beste for “Den disiplinerte bruker” ikke mindre enn 6 ganger – det beste kortet for dem med ordnet økonomi, det vil si de som alltid betaler regninger før forfall. Om man gjør dette slipper man renter, og du vil faktisk tjene på å bruke dette kortet. Ingen rente pluss Cashback er lik tjente penger. Dette gjør at 365 Mastercard er klart blant de beste i landet når det gjelder innsparing.

Du trenger ikke å bli kunde i Fokus Bank eller bytte bank for å kunne få dette kortet.

Søk her

Fordeler med 365 privat Mastercard

3,65% Cashback: Om du bruker dette kortet som betalingsmiddel i hvilken som helst skobutikk, bensinstasjon og klesbutikk, får du 3.65% av beløpet satt tilbake på konto rundt den 15 i hver måned. Det er kun ett krav, og det er at butikken du handler i er registrert i Mastercard sitt system. Noen av butikken som inngår i dette er Cubus, VIC, Dressmann, H&M, Shell, Esso, Statoil, YX og flere andre.

Reiseforsikring: Alle innehavere av 365Privat Mastercard får 10% avslag på reiseforsikring hos Travel Guard, en av markedets beste reiseforsikringer. Man kan skreddersy denne forsikringen etter sine egne behov ved å velgetilleggsdekninger. Noe av det man kan få ekstra er sportsdekning, økt verdi på reisegods og økt antall reisedøgn på en enkeltreise.

Denne forsikringen ble for øvrig kåret til best i test i Aftenposten 4 juni 2009.

Rabatt- og fordelsavtale med Rica-hotellene: Som innehaver av 365Privat Mastercard får du fordeler og rabatter hos alle hoteller i Rica-kjeden. Blant annet vil du få tilsendt eksklusive tilbud på e-mail med jevne mellomrom, du vil til enhver tid få 10% avslag på frokost og rom på alle hverdager, du vil ha mulighet til å oppgradere rom ved ledig kapasitet, du vil etter forespørsel kunne sjekke ut av hotellrommet senere enn planlagt, og du vil få fri adgang til alt som måtte være av fasiliteter på alle hotellene.

Merk: For å kunne få 10% rabatt må man oppgi dette ved bestilling.

Reisetilbud fra DTF: Her har du mulighet til å spare penger på en rekke reisemål.
Ler mer om dette på 365 sin egen hjemmeside.

Rabattavtale med Avis bilutleie: 365Privat-kunder får 10% rabatt hos alle Avis-stasjoner i Norge. Eneste avvik fra denne rabatten er om priser er fastsatt ved kontrakt.

EasyPark: Dette er en parkeringstjeneste på mobilen som lar deg betale bare for tiden du står parkert. Til vanlig betaler man kanskje med mynt og da er det fort gjort at man betaler mye mer enn det man strengt tatt hadde trengt. EasyPark gjør slutt på dette når de lar deg betale bare for tiden du står parkert.

Kredittgrense
Inntil 50.000 kroner

Bonuser
3,65% Cashback på sko, klær og drivstoff

Rentefri periode
45 dager

Hva koster det å ha dette kortet?

  • Årsavgift: kr 0
  • Faktura: kr 0
  • Terminalbetaling: kr 0
  • Minibank inn- og utland: kr 35 + 1.5%
  • Uttak skranke annen bank, inn- og utland: kr 75 + 1.5%
  • Nødkort: kr 850
  • Nødkontanter: kr 850
  • Valutapåslag Europa: 1,75%
  • Valutapåslag utenfor Europa: 2%

 

Eksempel
Eff. rente 25,53 %, 15.000 o/12mnd, totalt 16.929

Betingelser

Søker må ha fylt 21 år og ha minst 140.000 kr i årsinntekt. Videre må søker ikke ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker på seg de siste tre årene.

Betaling
Minstebeløp man må betale ved forfall er 250 kroner eller 3% av utestående sum.

Bestill nå!

Leave a comment