365Privat Mastercard – Norges beste kredittkort?

365 Privat Mastercard utstedes av Fokus Bank, og er et av de beste kredittkortene man kan få tak i her i landet per dags dato – kortet er funnet best i test ikke mindre enn 7 ganger de siste 4 årene (best i test i Dine Penger, VG, Dagbladet og Nettavisen).

365Privat Mastercard er gratis å anskaffe, du får opptil 50.000 kroner i kredittgrense og en rentefri betalingsutsettelse på 45 dager. Videre får du en av Norges beste rabatter på bensin og diesel, sko og klær.

365 kredittkort gir noe som kalles Cashback. Dette betyr at for hvert kjøp du foretar hos gitte butikker, vil 3.65% av summen automatisk bli satt inn på kortet igjen for så å redusere din utestående saldo. Denne fordelen åpner faktisk for muligheten til å tjene penger om man bruker kortet som betalingsmiddel når man handler og samtidig passer på å betale ned utestående beløp før den rentefri perioden er over. Med 45 dagers rentefri periode er det for de fleste mulig å slippe å betale renter i det heletatt, og du vil da tjene penger på det du får i Cashback.

Søk her

Butikker der du får Cashback er blant andre Esso, Shell, Statoil, YX, H&M, VIC, Cubus, Dressmann og alle skobutikkene i verden. Man får selvfølgelig den samme Cashback-prosenten på 3.65% uansett hvor man måtte handle rundt om i verden, ikke bare i Norge.

Man trenger for øvrig ikke å bytte bank eller bli kunde i Fokus Bank for å kunne søke om 365Privat Mastercard.

Klikk her for å gå til bankens hjemmeside for å lese mer.


Anbefalte forbrukslån:

Instabank
Vår omtale av Instabank
Søk nå!
Annonse
Sambla
Vår omtale av Sambla
Søk nå!
Annonse
Centum
Vår omtale av Centum
Søk nå!
Annonse

Anbefalte kredittkort:

re:member Kredittkort
Vår omtale av re:mbember
Søk nå!
Annonse
365Direkte MasterCard
Vår omtale av 365Direkte
Søk nå!
Annonse
Flexi Visa
Vår omtale av Flexi Visa
Søk nå!
Annonse