Et ganske lurt tips for å spare drivstoff

Dagens tips vil ikke bare hjelpe deg å spare penger på bensin og/eller diesel (og andre ting), men det vil også spare deg for (mye) tid.

Dette er det kanskje mange som ikke har tenkt på, men å handle på nett kan ha en lønnsomhet som strekker seg langt ut over bare det at varene ofte er billigere der enn i butikken.

På nett kan man få tak i omtrent hva som helst: Musikk, film, bøker, klær, sko, sminke og kroppspleie og til og med matvarer – og alt i mellom. Gjør et søk på nett etter noe du trenger, og du finner nesten garantert én eller flere nettbutikker som selger det du vil ha.

Som alt nevnt er varer på nett ofte billigere enn i butikken, men i tillegg sparer du mye tid fordi du ikke trenger å dra til butikken. Du sparer også drivstoff fordi du jo lar bilen stå. Her er det kanskje mest å spare for de som bor i distriktene eller har et stykke å kjøre til nærmeste bysentrum, men selv for de som bor midt i byen kan det være penger å spare på å kjøpe feks. datautstyr på nett kontra å kjøpe det i butikken. Frakt er for øvrig ofte gratis om man handler for mer enn en viss sum.


Anbefalte forbrukslån:

Instabank
Vår omtale av Instabank
Søk nå!
Annonse
Sambla
Vår omtale av Sambla
Søk nå!
Annonse
Centum
Vår omtale av Centum
Søk nå!
Annonse

Anbefalte kredittkort:

re:member Kredittkort
Vår omtale av re:mbember
Søk nå!
Annonse
365Direkte MasterCard
Vår omtale av 365Direkte
Søk nå!
Annonse
Flexi Visa
Vår omtale av Flexi Visa
Søk nå!
Annonse