Hva innebærer et kredittkort med reiseforsikring?

Kredittkort med reiseforsikring

Kredittkort har i de seneste årene utviklet seg til å bli mye mer enn et betalingskort. I dag kan du få tilbake penger (cashback),

Kredittkort med reiseforsikring er en god avtale for de fleste som reiser.

bruke det som legitimasjon eller få visse andre fordeler gjennom kredittkortet. Det aller beste trekkplasteret nå om dagen er å gi deg reiseforsikring på kredittkortet.

Men hvordan fungerer det egentlig?

1. Du søker om et kredittkort som har reiseforsikring.
2. Du bestiller reise (hotell og fly) med det kredittkortet.
3. Du er dekket av forsikring gjennom hele reisen.

Mange betaler i dyre dommer for å bli reiseforsikret, noe som ikke akkurat gir veldig mye valuta for pengene i 99 % av tilfellene. Om du skaffer deg et kredittkort med reiseforsikring vil du ha muligheten til å få forsikringen gratis.

Du skal riktignok være obs på at det finnes noen enkelttilfeller hvor en slik løsning ikke fungerer – som for eksempel om du bestiller énveisbillett til utlandet når du skal studere eller liknende.

Reis hvor du vil

Nå kan du med andre ord reise hvor du vil rundt i verden uten å bekymre deg for å miste lommeboken, at flyet skal bli kansellert eller at hotelloppholdet ikke akkurat er opp til forventningene.

Jeg ønsker deg i hvert fall lykke til og håper at du finner et kredittkort med reiseforsikring som du kan være fornøyd med!

Leave a comment