Hvordan søke kredittkort på nettet

Slik søker du kredittkort på nettet

Med den raske tempoet i vår hverdag er det ikke stort mye vi har tid til. Det er der den kombinerte kraften av handel og teknologi kommer inn. Muligheten til å søke kredittkort på nettet er et eksempel på dette.

Det er ikke bare fordelen ved å kunne bestille kredittkortet på internett som har kommet – men du kan også bruke det til å handle på mange forskjellige nettbutikker. Tidene har virkelig endret seg til det positive.

For å søke kredittkort på nettet er du nødt til å fylle ut et søknadsskjema som du vil finne på nettsiden til kredittkortleverandøren. Dette søknadsskjemaet er nok veldig likt som mange andre du har fylt ut og består av ting som er relevant for banken når de skal velge om de ønsker å ha deg som kunde eller ikke.

Du vil finne ut at mange kredittkortselskapene (les: bankene) oppfordrer deg til å søke elektronisk når du skal ha kredittkort. Dette er fordi de sparer på kostnadene knyttet til lønn av representanter, papir, etc. Dessuten, når du søker på nettet for kredittkort vil dine opplysninger glatt flyte inn i databasen til banken, noe som vil si at manuell inngripen er minimal når du søker online. Dette vil videre føre til raskere behandling av søknaden din – og man vil få kredittkortet i banken etter et par dager. Det å ikke måtte forlate stua er også en stor fordel, noe som er grunnen til at netthandel har blitt såpass populært som det har.

Sikkerhet og https

Noen mennesker liker ikke å søke kredittkort på nettet. Hovedårsaken er deres ubehag i å gi ut personlig informasjon på nettet. En rask sjekk, før du utfyller søknaden din, er å se om URLen til nettsiden (der du blir bedt om å oppgi dine detaljer) starter med “https”. “Https” indikerer at det er en sikker nettside (du kan også sjekke om sikkerhetssertifikatet er levert av en kjent organisasjon som for eksempel Verisign).

Møter du på problemer underveis finnes det alltid et telefonnummer tilgjengelig som du kan bruke til å høre med kundeveiledningen om hvordan du skal løse dem.

Leave a comment