Shell Mastercard – ingen etableringspris eller årspris

Det er enkelt, trygt og økonomisk fordelaktig å bruke Shell MasterCard! Med Shell MasterCard får du fordelene ved et bonuskort og et kredittkort – alt samlet i et enkelt kort. Du får 40 øre/l i fast drivstoffbonus, samt at du får 1 % bonus på alle kjøp du gjør med kortet i hele verden. Shell MasterCard kan brukes i hele verden (gebyrfritt), og du får hver måned tilsendt faktura med detaljert oversikt over bruken i perioden. Det er inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse på beløpet, og betaler du alt ved forfall, påløper ingen renter eller gebyr. Ingen årsavgift eller etableringsgebyr.

Shell MasterCard har fokus på bensin og bil, og kan derfor være gunstig for mange. Kortet har en kredittgrense på inntil 75 000 kroner, og du har rentefri kreditt inntil 50 dager. Både årspris og etableringsgebyr er gratis.

Trumf-kort

Om du bruker Shell sitt Mastercard, vil du også ha enkelte fordeler fra Trumf. Den største bonusen er nok at du får 40 øre i Trumfbonus for hver liter drivstoff du bruker på Shell i Norge. Alle andre kjøp gir deg 1% bonus i form av Trumf-poeng som kan tas ut i kontanter.

Søk nå!

Gebyrfrie varekjøp med Shell MasterCard

Når du handler med Shell MasterCard, vil du slippe å måtte betale bankgebyr, både i Norge og i utland.

Vianor-rabatt med Shell MasterCard

Om du betaler med ditt Shell MasterCard hos Vianor, kan du få tilleggsrabatter avhengig av hva slags tjenste du fikk utført. Rabatten varierer fra 12 til 20%. For å få rabatten må du oppgi at du er Shell Mastercard-kunde og betale med kredittkortet. Tilbudet gjelder kun i butikk og verksted.

Søk nå!